sato

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sato Aksara Jawa: (sa)ꦠꦺꦴ (to) krama/ngoko

  1. kewan;







Kata kunci/keywords: arti sato, makna sato, definisi sato, tegese sato, tegesipun sato

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.