sato

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sato Aksara Jawa: (sa)ꦠꦺꦴ (to) krama/ngoko

  1. kewan;








Kata kunci/keywords: arti sato, makna sato, definisi sato, tegese sato, tegesipun sato
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org