satyawada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

satyawada Aksara Jawa: (sa)ꦠꦾ (tya) (wa) (da)

  1. (Snk) (Kw) ak têmên têmbunge, nêtêpi ujare.








Kata kunci/keywords: arti satyawada, makna satyawada, definisi satyawada, tegese satyawada, tegesipun satyawada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.