saudara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saudara Aksara Jawa: (sa)ꦲꦸ (u) (da) (ra) krama/ngoko

  1. mitra (dianggo sêbutan wong ngamanca marang wong Jawa utawa kosok baline sing padha dene ngajèni).








Kata kunci/keywords: arti saudara, makna saudara, definisi saudara, tegese saudara, tegesipun saudara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org