saudara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

saudara Aksara Jawa: (sa)ꦲꦸ (u) (da) (ra) krama/ngoko

  1. mitra (dianggo sêbutan wong ngamanca marang wong Jawa utawa kosok baline sing padha dene ngajèni).







Kata kunci/keywords: arti saudara, makna saudara, definisi saudara, tegese saudara, tegesipun saudara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.