sawêgung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sawêgung Aksara Jawa: (sa)ꦮꦼ ()ꦒꦸ (gu) (ng)

  1. (Kw) kabèh, sakabèhe, sakèhe.








Kata kunci/keywords: arti sawêgung, makna sawêgung, definisi sawêgung, tegese sawêgung, tegesipun sawêgung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.