sawala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sawala Aksara Jawa: (sa) (wa) (la)

  1. (Snk) (Kw) ak rêrêsik, adus.








Kata kunci/keywords: arti sawala, makna sawala, definisi sawala, tegese sawala, tegesipun sawala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org