sayah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sayah Aksara Jawa: (sa) (ya) (h) krama/ngoko

  1. êntèk kakuwatane marga kêsêl.








Kata kunci/keywords: arti sayah, makna sayah, definisi sayah, tegese sayah, tegesipun sayah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.