sayid

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sayid Aksara Jawa: (sa)ꦪꦶ (yi)ꦢ꧀ (d)

  1. (Ar) krama/ngoko Sêsêbutane wong Arab turune Nabi Muhammad.








Kata kunci/keywords: arti sayid, makna sayid, definisi sayid, tegese sayid, tegesipun sayid
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org