sayidina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sayidina Aksara Jawa: (sa)ꦪꦶ (yi)ꦢꦶ (di) (na)

  1. (Ar) krama/ngoko sêsêbutane Kangjêng Cithakan:N Muhammad, para suci lsp.








Kata kunci/keywords: arti sayidina, makna sayidina, definisi sayidina, tegese sayidina, tegesipun sayidina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org