seda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

seda Aksara Jawa: ꦱꦺ (se) (da)

  1. ki pati, mati;








Kata kunci/keywords: arti seda, makna seda, definisi seda, tegese seda, tegesipun seda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.