sedan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sedan Aksara Jawa: ꦱꦺꦢꦤ꧀

  1. ki pêpati (kêpatèn), wong mati.








Kata kunci/keywords: arti sedan, makna sedan, definisi sedan, tegese sedan, tegesipun sedanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sedan&oldid=102350"