sedan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

sedan Aksara Jawa: ꦱꦺꦢꦤ꧀

  1. ki pêpati (kêpatèn), wong mati.








Kata kunci/keywords: arti sedan, makna sedan, definisi sedan, tegese sedan, tegesipun sedan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org