sedan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sedan Aksara Jawa: ꦱꦺ (se) (da)ꦤ꧀ (n)

  1. ki pêpati (kêpatèn), wong mati.








Kata kunci/keywords: arti sedan, makna sedan, definisi sedan, tegese sedan, tegesipun sedan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.