Menyang kontèn

seka

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

séka êngg krama/ngoko

  1. kacu lsp. sing dianggo nggosok;
  2. gendul lsp. isi wédang (watu dipanasi lsp) sing dianggo nggosok utawa manasi weteng lara lsp;
  3. mawa (watu dibakar lsp) dicemplungaké ing sumur (ing wédang kopi lsp) supaya bening;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti seka, makna seka, definisi seka, tegese seka, tegesipun seka

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.