seka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

seka êngg krama/ngoko

  1. kacu lsp. sing dianggo nggosok;
  2. gêndul lsp. isi wedang (watu dipanasi lsp) sing dianggo nggosok utawa manasi wêtêng lara lsp;
  3. mawa (watu dibakar lsp) dicêmplungake ing sumur (ing wedang kopi lsp) supaya bêning;








Kata kunci/keywords: arti seka, makna seka, definisi seka, tegese seka, tegesipun seka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org