sena

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sena Aksara Jawa: ꦱꦺ (se) (na)

  1. (Snk) (Kw) prajurit, wadya-bala.








Kata kunci/keywords: arti sena, makna sena, definisi sena, tegese sena, tegesipun sena
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org