senor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

senor Aksara Jawa: ꦱꦺ (se)ꦤꦺꦴ (no) (r)

  1. pc rusak matane.








Kata kunci/keywords: arti senor, makna senor, definisi senor, tegese senor, tegesipun senor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.