sepa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sepa Aksara Jawa: ꦱꦺ (se) (pa)

  1. ora sepa-sepa: ora mèmpêr, ora mantra-mantra;








Kata kunci/keywords: arti sepa, makna sepa, definisi sepa, tegese sepa, tegesipun sepa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.