sêpata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka sepata)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sêpata Aksara Jawa: ꦱꦼ () (pa) (ta)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sêpata
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pc supata.







Kata kunci/keywords: arti sêpata, makna sêpata, definisi sêpata, tegese sêpata, tegesipun sêpata

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.