sepi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sepi Aksara Jawa: ꦱꦺꦥꦶ krama/ngoko

  1. araning donga (aji).








Kata kunci/keywords: arti sepi, makna sepi, definisi sepi, tegese sepi, tegesipun sepiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org