sero

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sero Aksara Jawa: ꦱꦺ (se)ꦫꦺꦴ (ro) krama/ngoko

  1. saèm. widhe katancêbake ing pasisir dianggo masangi iwak.








Kata kunci/keywords: arti sero, makna sero, definisi sero, tegese sero, tegesipun sero
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.