Menyang kontèn

serum

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sérum Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦫꦸ (ru)ꦩ꧀ (m)

  1. (Wl) krama/ngoko tamba awujud barang cuwèr dilebokaké ing awak sarana dicoblosaké lan disémprotaké;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti serum, makna serum, definisi serum, tegese serum, tegesipun serum

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.