serum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

serum Aksara Jawa: ꦱꦺ (se)ꦫꦸ (ru)ꦩ꧀ (m)

  1. (Wl) krama/ngoko tamba awujud barang cuwèr dilêbokake ing awak sarana dicoblosake lan disemprotake;








Kata kunci/keywords: arti serum, makna serum, definisi serum, tegese serum, tegesipun serum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org