sibat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sibat Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (ba)ꦠ꧀ (t)

  1. wc musibat;







Kata kunci/keywords: arti sibat, makna sibat, definisi sibat, tegese sibat, tegesipun sibat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.