sibat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sibat Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (ba)ꦠ꧀ (t)

  1. wc musibat;








Kata kunci/keywords: arti sibat, makna sibat, definisi sibat, tegese sibat, tegesipun sibat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org