sigar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sigar krama/ngoko

  1. pêcah paro byak;
  2. ½ dhuwit;
  3. êngg ½ sèn;
  4. êngg têngah, upama karo sigar (1½), têlu sigar (2½), kapat sigar (3½);







Kata kunci/keywords: arti sigar, makna sigar, definisi sigar, tegese sigar, tegesipun sigar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.