sigrong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sigrong Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦒꦿꦺꦴ (gro) (ng)

  1. (Kw) sigrêng.








Kata kunci/keywords: arti sigrong, makna sigrong, definisi sigrong, tegese sigrong, tegesipun sigrong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org