sigung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sigung êngg krama/ngoko

  1. kidhung, kau;
  2. nyampar sikile dipênthalitake (tmr. dolanan bengkat).








Kata kunci/keywords: arti sigung, makna sigung, definisi sigung, tegese sigung, tegesipun sigung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org