sika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sika Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (ka)

  1. (Snk) (Kw) ak pucuk, kuncung.







Kata kunci/keywords: arti sika, makna sika, definisi sika, tegese sika, tegesipun sika

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.