sika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sika Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (ka)

  1. (Snk) (Kw) ak pucuk, kuncung.








Kata kunci/keywords: arti sika, makna sika, definisi sika, tegese sika, tegesipun sika
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org