silah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

silah Aksara Jawa: ꦱꦶꦭꦃ

  1. (utawa silah-silah): êngg krama/ngoko pilah-pilah, dhewe-dhewe;








Kata kunci/keywords: arti silah, makna silah, definisi silah, tegese silah, tegesipun silah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org