silat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

silat Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (la)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. selat, bêselat.








Kata kunci/keywords: arti silat, makna silat, definisi silat, tegese silat, tegesipun silat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.