silat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

silat Aksara Jawa: ꦱꦶꦭꦠ꧀ krama/ngoko

  1. selat, bêselat.








Kata kunci/keywords: arti silat, makna silat, definisi silat, tegese silat, tegesipun silatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org