sili

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sili Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦭꦶ (li) krama/ngoko

  1. araning iwak loh.








Kata kunci/keywords: arti sili, makna sili, definisi sili, tegese sili, tegesipun sili
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org