silit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

silit krama/ngoko

  1. dalaning sêsukêr;
  2. dhasaring cèrèt, kwali lsp.








Kata kunci/keywords: arti silit, makna silit, definisi silit, tegese silit, tegesipun silitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org