silsilah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

silsilah Aksara Jawa: [[ꦱꦶlsiꦭꦃ|ꦱꦶ (si)lsi (lsi) (la) (h)]] krama/ngoko

  1. ak salasilah.








Kata kunci/keywords: arti silsilah, makna silsilah, definisi silsilah, tegese silsilah, tegesipun silsilah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org