siluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

siluk êngg krama/ngoko

  1. growongan;
  2. pêtêng marga rungkud.







Kata kunci/keywords: arti siluk, makna siluk, definisi siluk, tegese siluk, tegesipun siluk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.