siluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

siluk êngg krama/ngoko

  1. growongan;
  2. pêtêng marga rungkud.








Kata kunci/keywords: arti siluk, makna siluk, definisi siluk, tegese siluk, tegesipun siluk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org