simit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

simit Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦩꦶ (mi)ꦠ꧀ (t)

  1. pc sathithik bangêt.








Kata kunci/keywords: arti simit, makna simit, definisi simit, tegese simit, tegesipun simit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.