sindhèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sindhèn Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦤ꧀ (n)ꦝꦺ (dhè)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. nêmbang mbarêngi gamêlan tmr. tlèdhèk;







Kata kunci/keywords: arti sindhèn, makna sindhèn, definisi sindhèn, tegese sindhèn, tegesipun sindhèn

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.