sing-sing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sing-sing Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (ng)ꦱꦶ (si) (ng)

  1. pc neka-neka, warna-warna.








Kata kunci/keywords: arti sing-sing, makna sing-sing, definisi sing-sing, tegese sing-sing, tegesipun sing-sing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org