singlar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

singlar krama/ngoko

  1. nyimpang, sumingkir;
  2. mangsuli selak;








Kata kunci/keywords: arti singlar, makna singlar, definisi singlar, tegese singlar, tegesipun singlar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.