sinidikara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sinidikara Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦤꦶ (ni)ꦢꦶ (di) (ka) (ra)

  1. (Kw) dipuja, didongani
Kacocogna karo
  • sidikara.








Kata kunci/keywords: arti sinidikara, makna sinidikara, definisi sinidikara, tegese sinidikara, tegesipun sinidikara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org