sipi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sipi Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦥꦶ (pi)

  1. tan sipi (Kw) bangêt, kêluwih-luwih.








Kata kunci/keywords: arti sipi, makna sipi, definisi sipi, tegese sipi, tegesipun sipi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org