sipil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sipil krama/ngoko

  1. ora ginantungan ing paukuman (tmr. prakara);
  2. êngg pc rèmèh, sêpele.








Kata kunci/keywords: arti sipil, makna sipil, definisi sipil, tegese sipil, tegesipun sipil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.