sirah

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sirah

krama
Krama sirah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êndhas;

  1. krama/ngoko (cacah sirah) dianggo petungan kèhing wong;
  2. krama/ngoko tuking kali (sing gêdhe);







Kata kunci/keywords: arti sirah, makna sirah, definisi sirah, tegese sirah, tegesipun sirah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.