sirah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sirah

krama
Krama sirah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êndhas;

  1. krama/ngoko (cacah sirah) dianggo petungan kèhing wong;
  2. krama/ngoko tuking kali (sing gêdhe);








Kata kunci/keywords: arti sirah, makna sirah, definisi sirah, tegese sirah, tegesipun sirah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org