sirna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sirna (Snk) (Kw)

  1. dilêbur, dirusak;
  2. ilang babar pisan;







Kata kunci/keywords: arti sirna, makna sirna, definisi sirna, tegese sirna, tegesipun sirna

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.