siru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

siru Aksara Jawa: ꦱꦶꦫꦸ krama/ngoko

  1. êngg suru.








Kata kunci/keywords: arti siru, makna siru, definisi siru, tegese siru, tegesipun siru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org