sisa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sisa Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (sa) krama/ngoko

  1. turahan (pangan lsp);








Kata kunci/keywords: arti sisa, makna sisa, definisi sisa, tegese sisa, tegesipun sisa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org