Menyang kontèn

sisah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sisah Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦱꦃ (sah)

  1. êngg
krama
Krama sisah
Ngoko sisah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

susah.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sisah, makna sisah, definisi sisah, tegese sisah, tegesipun sisah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.