sisi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sisi Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦱꦶ (si) krama/ngoko

  1. sêmprit ki ngrêsiki (ngêtokake) umbêl ing irung;








Kata kunci/keywords: arti sisi, makna sisi, definisi sisi, tegese sisi, tegesipun sisi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org