siswa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

siswa Aksara Jawa: [[ꦱꦶswa|ꦱꦶ (si)swa (swa)]]

  1. (Kw) murid.







Kata kunci/keywords: arti siswa, makna siswa, definisi siswa, tegese siswa, tegesipun siswa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.