slang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

slang Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭ (sla) (ng)

  1. (Wl) pc pipa (usus-usus) karèt.








Kata kunci/keywords: arti slang, makna slang, definisi slang, tegese slang, tegesipun slang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.