slang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

slang Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦁ

  1. (Wl) pc pipa (usus-usus) karèt.








Kata kunci/keywords: arti slang, makna slang, definisi slang, tegese slang, tegesipun slangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org