Menyang kontèn

slang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

slang Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦁ (slang)

  1. (Wl) pc pipa (usus-usus) karèt.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti slang, makna slang, definisi slang, tegese slang, tegesipun slang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.