slepe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

slepe Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦺꦥꦺ krama/ngoko

  1. cathok êmas (slaka).








Kata kunci/keywords: arti slepe, makna slepe, definisi slepe, tegese slepe, tegesipun slepeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org