slepe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

slepe Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦺ (sle)ꦥꦺ (pe) krama/ngoko

  1. cathok êmas (slaka).







Kata kunci/keywords: arti slepe, makna slepe, definisi slepe, tegese slepe, tegesipun slepe

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.