slingkuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

slingkuh
Lingga:krama/ngoko

  1. ora barès;
  2. nganggo dhuwit lsp. sing dadi têtanggungane;
  3. plingkuran, rikuh;







Kata kunci/keywords: arti slingkuh, makna slingkuh, definisi slingkuh, tegese slingkuh, tegesipun slingkuh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.