sloka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sloka Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦺꦴꦏ krama/ngoko

Kacocogna karo
  • saloka.








Kata kunci/keywords: arti sloka, makna sloka, definisi sloka, tegese sloka, tegesipun slokaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org