sloka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sloka Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦺꦴꦏ krama/ngoko

Kacocogna karo
  • saloka.








Kata kunci/keywords: arti sloka, makna sloka, definisi sloka, tegese sloka, tegesipun slokaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sloka&oldid=80855"