slop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

slop Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦺꦴ (slo)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. bangsaning cênela.








Kata kunci/keywords: arti slop, makna slop, definisi slop, tegese slop, tegesipun slop
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org