slundap-slundup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

slundap-slundup pc

  1. mlêbu mêtu (dom sing dianggo ndondomi);
  2. tlêsap-tlêsêp.








Kata kunci/keywords: arti slundap-slundup, makna slundap-slundup, definisi slundap-slundup, tegese slundap-slundup, tegesipun slundap-slundup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org