smara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

smara Aksara Jawa: [[smaꦫ|sma (sma) (ra)]]

  1. (Snk) (Kw) sêngsêm, trêsna, katrêsnan
Kacocogna karo
  • asmara.








Kata kunci/keywords: arti smara, makna smara, definisi smara, tegese smara, tegesipun smara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.